Assalamualaikum wbt..
Bismillahirrahmanirrahim..
Malam ni nak share 1 resepi buat scrub muka yang hebat dan semestinya semulajadi!
Bahan- bahan yang diperlukan:
1) 1 biji zinc com
2) 1 biji alfalfa
3) sedikit air
Cara- cara membuat bancuhan:
1) Tumbuk zinc dan alfalfa.
2) Bancuh dengan beberapa titis air.
3) Sebatikan bancuhan tadi.
4) Kemudian boleh digunakan!
Gosok perlahan- lahan di muka anda..lagi-lagi di celah hidung yang ada white heads tu..geram je kan? kena gosok buang tu..kalau tak, jadi jeragat lak nanti..
Kalau ada jerawat yang baru nak naik, cuma perlu letak je bancuhan atas jerawat tu..jangan gosok kuat..nanti luka pula..
Scrub ni boleh dibuat seminggu sekali ke sebelum tidur..Gosok perlahan dan biarkan di muka selama setengah jam ke sejam ke..lepas tu cuci muka..nanti memang feel soft sangat! ")
MANFAAT SCRUB ZINC-ALFALFA
1) Membantu membaiki luka JERAWAT agar cepat KECUT..
2) Membantu atasi gatal dan ALAHAN di muka..
3) Membantu mengelakkan daripada pertumbuhan JERAGAT .
4) Membantu mengatasi masalah KULIT BERMINYAK!
5) Untuk mereka yang ada RESDUNG, bancuhan ni membantu mengatasi simptom resdung di muka!
Best kan?
Murah pun murah!
Selesa pun selesa!

HUBUNGI SAYA,
NORAYUNEY BINTI AHMAD
SHAKLE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SID 908891
H/P: 0192680649
FB: https://www.facebook.com/oyun.ayuney
PAGE: https://www.facebook.com/EymanAyuneyNatureshoppe

Post a Comment

  1. best2, zzie pon suke gune alfalfa wat scrub..hehehe

    ReplyDelete

 
Top